میوه ستارهای، بومی اندونزی و هند و سریلانکا است و در جنوبشرق آسیا بسیار مشهور است. در کلمبیا، برزیل، جمهوری دومینکن و ایالاتمتحده آمریکا هم وجود دارد. مقاطع عرضی این میوه دقیقا شکلی ستاره مانند دارد.
میوه رسیده آن به رنگ زرد درآمده و بسیار خوشطعم است. حتی پوست آن نیز خوردنی است. بسیار آبدار و شیرین است. طعم آن تلفیقی از طعم پاپایا، پرتقال و گریپفروت را به یاد میآورد. این میوه سرشار از آنتیاکسیدان و ویتامین C است و شکر و سدیم کمی دارد. به دلیل اینکه مثل گریپفروت حاوی اسیداگزالیک است برای افرادی که نارسایی کلیه دارند و یا دیالیز میشوند توصیه نمیشود و مثل گریپفروت با بعضی داروها تداخل دارد. این میوه حاوی پروتئین، ویتامین A، C و آهن است. از آن در تهیه سالادها، کمپوت، در کنار غذاهایی مثل مرغ و ماهی و یا نوشیدنیها استفاده میکنند.

بقیه در ادامه مطلب
